Topcho took her hardest exam, so she's now free to make more posts!

Well the title kind of says it all! Yesterday I took successfully my hardest exam in this session, General Pathology, and even though I have one more next week, I will have more time to read and blog. So now I decided to put up a short list f my blogging plans for the next week(s).
  • go on with the blog look changes - I finally got rid of the background I didn't want and switched on 2 columns layout. I still need to add buttons and work on the pages above. I know they are hardly visible, and maybe I should have thought of that before picking such colourful blog theme. But I really like it, so it stays, lol!
  • finish my signing up to whatever till the end of the month. If I don't find some features I want, I may end up with one or two personal read-a-thons (of course you will be welcome to join if you want to!)
  • put a post for reviews for the guilty challenge
  • finish and post some reviews - I have about a half dozen reviews in the drafts of my other blog that are about 70% written. I didn't finish them back then because I decided other books were more suitable for tha challenges where reviews were a must. I don't feel like deleting those though, so I will finish them and post them here
  • I decided to use this blog also as a back up of some of my stories that I post at forums and etc. Since I can't fully translate them in the same level I wrote them in Bulgarian, there will be huge chunks of text in cyrillic. Don't get scared!
This is it for now!
~~~

Топчо си взе най-гадния изпит за тази сесия и вече ще е малко по-свободна да чете, и шие, и блогва! Общата патология определено беше най-страшна, и въпреки че ми остава още един изпит - другата сряда, по МБС (или медицина на бедствените ситуации) - той не е толкова тежък, много по-малък като обем. Патологията беше от сутрин до вечер (бтв - е как да не се похваля - имам 6! Не знам, как, ама имам!), но покрай МБС-то ще вмъквам малко нещо за разпускане. Но целта на този пост е да си направя списъче с настоящите блог задачи за следващата седмица (или две):

  • Да продължа с визуалното оправяне - днес успях да се преборя и да открия къде се спотаил html на кафявия фон, който исках да махна. Сложих и двете колонки, а бутончетата горе са в процес на дооправяне. Знам, че не се виждат добре, и че трябваше да помисля за това, преди да си избера тема за блога, но, късно е вече. Настоящата твърде много ми харесва, за да я сменям XD
  • да поприключа записванията си за всички инициативи и прочее до края на януари, и след това да се въздържам, колкото може. Ако не успея да си намеря някои, може да си създам един-два лични.
  • да пусна пост с Линки за ревюта по Виновното предизвикателство
  • да допълня и да пусна тук няколко недовършени ревюта от черновите на другия си блог. Те са около 70% готови, но в последния момент докато ги пишех, решавах, че друга книга ще е по-подходяща за даденото предизвикателство. Не ми се иска да ги изтривам, затова ще ги поизчеткам, и ще ги постна тук. Имам и нови книжки прочетени, и ако не искам да се повтаря лудия маратон от края на миналата година, по-добре да стигна до тях навреме.
  • реших да използвам този блог и като място за back up на разни мои истории, които съм писала по форуми, блогове, за мини предизвикателства и подобни дивотийки. Напоследък имам проблеми с лаптопа, които ме накараха да си евакуирам по спешност доста важни файлове (предимно лекции и учебни материали) и които ме накараха да реша, че искам да имам някъде в интернет място, където да имам директен достъп до всичките си писания. Тъй като с блогър се разбираме добре, а и това е личен блог в крайна сметка, реших да ги публикувам под формата на постове. Надявам се да не ви пречат. Ако искате, ги четете (всъщност, даже бих се радвала), но не ги взимайте твърде насериозно.
Това беше засега. Их, че хубав план :) Ако го изпълня, е бонус!

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

[book review] The Host/Скитница

Летен четатон

[readathon] Имало едно време... - Приказен четатон от bookfan.tasy