[book event]Week of wisdom REVIEW-THON

Фийдът ми отново преливаше със съобщения за това събитие, както на български, така и на английски, и накрая проверих какво е. Идеята на групата в Гуудрийдс е доста оригинална - седем дни, седем тематични книги, и правилата са всъщност доста либерални, но устоях на изкушението да се включа. Не че купчината ми с книги за четене е малка, но в момента се опитвам да наваксам по друг фронт - ревюта. Затова ето я и моята модификация - ще се опитам да пусна седем ревюта, отговарящи на темите, заложени в събитието.
 (https://www.goodreads.com/group/show/135094-week-of-wisdom-readathon-summer-2015)


Mature Monday- Read Nonfiction/Classics/Adult Fiction - Смятам да напиша ревю на една книга, която получих за ревю със заглавие "Ектопия" и главна героиня кардиоложка, която се опитва да пребори корупцията в болницата, в която работи и същевременно да сложи ред в личния си живот.
Timeless Tuesday- Read Historical Fiction/Classics/Timetravel Fiction - след ревюто за Син се канех веднага да напиша и за книгата на Юън. Надявам се във вторник да остане време и за "Да опитомиш планинец"
Whimsical Wednesday- SciFi/Fantasy - за тази категория има доста желаещи. Но мисля, че ще се заема  с "Пролетариатът на роботите"
Thrilling Thursday- Horror/Thriller/Mystery/Action - ако успея да завърша книгата си със зомбита, Lockdown, както се надявам, ревюто ще е за нея. Ако ли пък не, честта ще се падне на "Лабиринтът: невъзможно бягство".
Friday Feels- Contemporary/Romance - "Кажи на вълците, че съм си у дома" слагам в категорията за съвременни романи. От поне седмица се опитвам да напиша ревю за нея, но книгата е просто твърде силна за моите думи.
Series Saturday- Catch up on a series - "Разкриването на Атлантида". Изгарям от нетърпение да пиша за Алексий. Толкова добре си прекарах с тази книга, че почти не ми се продължава напред с поредицата. Освен това на тази дата трябва да имам още едно ревю, но то не може да влезе в темата.
Sunday Funday- Read a random book - Хмм, това за случайната книга наистина ще го реша на момента.



Коментари

Популярни публикации от този блог

[book review] The Host/Скитница

Летен четатон

[readathon] Имало едно време... - Приказен четатон от bookfan.tasy