Топчесто раздаване #2 - "Котаракът и черният нарцис"

Акцията ми продължава и е време за втора книжка за предаване нататък :) Ако някой се чуди за какво иде въпрос, ТУК обяснявам ;) Благодаря на всички за участието за "Гънка във времето" - тя вече си намери нов собственик и ще отпътува към нея по някое време тази седмица. Междувременно обаче, ето я следващата книжка:

Реших сега да  е тази книжка, защото наскоро говорихме пак за книгите игри с книжни другарчета. Това беше първата такава книга, която пробвах, и тук може да прочетете впечатленията ми от нея - РЕВЮ. Беше интересна, но като цяло с времето реших, че книгите-игри от този модел просто не са за моя вкус.

📢 На последната страница, където са "Дневниците на приключението", два са попълнени! Извън това, мисля, че по книгата няма забележки. Все пак, става дума за четени вече книжки.

Ако желаете вие да сте следващия читател на "Котаракът и черният нарцис", може да изявите желание до 23 ноември, четвъртък. При повече от един желещи ще избера победител на случаен принцип в петък.

Правилата са същите като миналата седмица, но ето ги отново:
За да участвате:

  • Напишете коментар под поста за съответната книжка във фейсбук страничката на Wanderbook
  • Повечето книжки вече са четени, само някои са съвсем нови.
  •  Не сте длъжни да харесате страничката. Ако мислите, че някой ваш приятел би се заинтересувал, може да го тагнете. Така вие ще поучите две билетчета за тегленето. (Ако другарчето ви наистина реши да участва, ще трябва и то да коментира.) Ще оценя, ако тагвате другарчета, които още не са взели участие в съответното теглене, за да разберат повече хора НО - ако не ви се занимава с лайкване и тагване - не сте длъжни, един коментар "участвам" е достатъчен.
  • На деня след крайния срок (т.е. - ако е до четвъртък - в петък) на случаен принцип ще изтегля някого.
  • Ще пратя книжката с БГ пощи за моя сметка. Щом я пратя, ще пиша на победителя. Ако случайно победителят не желае доставката да е по пощата, а с куриерска фирма - доставката е за негова сметка.

 Надявам се да има участници - и успех!

Коментари

Популярни публикации от този блог

[book review] The Host/Скитница

Летен четатон

[readathon] Имало едно време... - Приказен четатон от bookfan.tasy